Kategoriarkiv: Drømme

Drømme

Bliv i sengenVi skal lære at slå vores drømme ihjel; fordi de fleste drømme er alt for store, og ubærlige i forhold til virkeligheden.

Det kan meget vel være at vi når et godt resultat; men alligevel ender med at føle at alt mislykkes. Det er fordi vores forventninger ikke overensstemmer med virkeligheden. Det er godt at drømme; men vi skal bare forstå at drøm er et og virkelighed noget andet, og fordi ikke alt lykkes, betyder det ikke at alt er en fiasko.

Vi planlægger os ofte benhårdt til fiasko som det hedder, fordi for os er succes placeret på et alt for højt niveau.

Det er godt bare at leve i friheden, fuldstændig fritaget fra angsten for fiasko. Får vi den negative følelse følger der forkastelse med. Den der sætter sig et mål, skal selvfølgelig være målrettet; men også have det forbehold, at måske ikke alt muligt; men uanset er intet den totale fiasko, og det behøver ikke at være den fuldkomne succes for at være godt. Et godt resultat kan opnås midt i det ufuldkomne. Andre menneskers negative bedømmelse behøver ikke at være det udslagsgivende. Det nogen ser som en fiasko kan når det ses med andre øjne være en succes. Fiasko følelsen kan føre til selvhad og fordømmelse. Dine bedste resultater og sejre kan let blive væk, i en negativ fiasko følelse. Det er ikke sikkert at vi opnår den succes vi har drømt om eller forventet; men vi har ikke nødig at føle os som fiaskoer og mislykkede af den grund. Se tilbage på dit liv, og du opdager at mange gode resultater er opstået på grund af din indsats. Der er nogen der vil se dig som en fiasko; men der er også nogen som ser dig som betydningsfuld og succesfuld. Lev ikke dit liv på følelser. De bedrager. Troen gør dig målrettet og holder et menneske oprejst. Gud deltager i dit liv både i gode og dårlige dage, både i medgang og modgang. Fiasko giver skamfølelse; men det er også ubegrundet, fordi du har gjort en indsats; selvfølgelig vil ikke alt lykkes; men der er intet så skidt, at det ikke er godt for noget. Vi har alle brug for Guds nåde. Det er umuligt at leve et liv perfekt og fuldkomment.

Jeg vil med denne artikel gå imod tidsånden, og opfordre til at vi behandler os selv, og hinanden, på en ordentlig måde, ved ikke at se alt som en fiasko; fordi det ikke opfylder det vi havde forventet. Vi har skabt nogle vilkår for hinanden som er uholdbare. Du har nået rigtigt meget; men er alligevel ikke tilfreds med resultatet. Samfundet vi lever i har begrænset os med et håbløst ideal; som ingen kan nå. Vi opnår ikke glæde i vore relationer med hinanden fordi vi hele tiden lever i en illusion om hinanden. Den illusion som stiller krav til os giver os halve ægteskaber, halve relationer, halve liv.

Hvad er det vi søger? Er det fuld anerkendelse? Er det kærlighed?

Vi skal bare lære ikke at blive skuffede hele tiden fordi ikke alt går som vi havde forventet. Vi skal i stedet slappe af og sørge for at hver dag bliver en god dag, uanset hvad der sker, så findes der altid noget der er godt. Vi skal også huske at gøre noget som gør os selv og andre glade. Det giver overskud og en behagelig følelse af at noget lykkes. Vi skal ikke arbejde på ikke at blive fiaskoer; vi skal være frie af den følelse. Ikke alt lykkes; men det behøver ikke at være en fiasko. Succes er en illusion som aldrig opnås. Det uperfekte vi har at byde fællesskabet har en værdi.

Du er vigtig