Minnen från 1980-talet i Danmark!

Minder fra 1980 erne i Danmark!

Her et billede af far og mig. Der blev altid taget billeder på den tid, på de mest uhensigtmæssige tidspunkter. Det var da man turde springe rundt i bar mave og vise gåsebryst. Burde jo egentlig have hår på brystet; men der var der ingenting at prale af.

Et andet billede hvor jeg havde besluttet at tage mig en lur. Jeg var ganske enkelt blevet træt. Min kone ville ikke fotograferes, så jeg har ikke særligt mange billeder af hende. Mange har sagt at de gerne vil se et billede af hende. Det bliver svært.

Da vi flyttede fra Sverige tilbage til Herning, blev det til et rækkehus. Her var mine forældre og min søster på besøg. Det var ved juletid.

Vi havde to katte. Sorte mis og grå mis. Her havde grå mis fået killinger. Nu fik vi noget at se til. Se bare den stolte mor.

Sorte var også en meget kælen mis. Ville gerne have opmærksomhed.. Læg mærke til Mandolinen ved siden af sofaen.

Billederne giver et lille indblik i hvordan hjem så ud på den tid. Det sidste billede er også fra rækkehuset i Odinsgade ved juletid.

Oversat til svensk

Minnen från 1980-talet i Danmark!

Här är en bild på pappa och mig. Bilderna togs alltid vid den tiden, vid de mest olämpliga tidpunkterna. Det var då man vågade hoppa runt med bar överkropp och visa gåsbröst. Borde egentligen ha hår på bröstet; men det var inget att skryta med.

En annan bild där jag hade bestämt mig för att ta en tupplur. Jag hade helt enkelt tröttnat. Min fru ville inte bli fotograferad, så jag har inte så många bilder på henne. Många har sagt att de skulle vilja se en bild på henne. Det kommer att bli svårt.

När vi flyttade från Sverige tillbaka till Herning blev det ett radhus. Här var mina föräldrar och min syster på besök. Det var vid jultid.

Vi hade två katter. Svart misser och grå misser. Här hade grå misser fött kattungar. Nu hade vi något att göra. Titta bara på den stolta mamman.

Svarta misser var också en mycket gosig katt. Skulle vilja ha uppmärksamhet. Lägg märke till mandolinen bredvid soffan.

Bilderna ger en liten inblick i hur hemmen såg ut på den tiden. Den sista bilden är också från radhuset på Odinsgade vid jultid.

Endnu en WordPress-blog