Kategoriarkiv: Frirummet

Frirummet

Klik på billedet så bliver det større

Frirummet!

Har du et frirum for nærvær og fordybelse! Det er ikke så let for de der er familie og de der arbejder, at få tid til sig selv. Det er fordelen ved at være alene, eller at være pensionist.

Det burde ikke være sådan. Vi burde kunne lave aftaler med hinanden, så at vi kan respektere både alene tid og kvalitets tid. Det giver bedre livsvilkår.

Bedre livsvilkår giver en bedre relation og en bedre kommunikation.

Det vi opdrages med er konkurrence jag. Vi har ikke tid. Vi har 24 timer i døgnet og skal også huske at sove. Den sidste der er tid til er sig selv.

Vi har ikke tid til at synke ned i vore egne tanker; men vi påvirkes til gengæld af alt muligt andet.

Ingenting får vi gennemtænkt. YouTube og Facebook kan misbruges, så det bare bliver noget øjnene hurtigt glider henover i en doven mental uvirkelighed.

Vi kan ikke nå det hele; men vi kan vælge ud hvad vi vil bruge tid på. Noget vi kan få gavn af også i vor egen fordybelse af øget kundskab.

Alle mennesker har brug for et frirum- Alle mennesker har brug for kvalitets tid. Vi må ikke glemme hinanden; men vi må heller ikke glemme os selv. Nej, det er ikke så let med det alt sammen.

Vi skal fordybe os. Det har noget med hjertet at gøre. Jeg er ikke et produkt eller en kunde. Nej, nej. Jeg har brug for langsom tid, hvor jeg har tid til at være til stede.

I skolen lærer vi at læse og lytte. I fordybelsen øger vi vor kundskab 0m livet, og kan dele det med andre bagefter.

Passivinput, gør mig overflødig. Jeg kan ikke komme dertil, hvor det bliver en god samtale med et andet menneske. Hele min hjerne er stresset, fordi jeg mangler roen.

Man kan også fordybe sig sammen med andre; men det kræver disciplin og respekt.

Klik på billedet så bliver det større