Kategoriarkiv: Synspunkter

Synspunkter

Synspunkter!

Vi roser os selv for, at der er plads til selvstændige tanker og meninger, med masser af nuancer; men hvor er nuancerne og de forskellige meninger, når vi ensretter og kontrollerer hinanden.

En kristen konservativ borgerlig person er ond; men en kristen socialist, liberalist er god. – Der er da ensretning når vi deler det op i højre og venstre fløj.

Konservative mennesker anses for at være onde, fordi de går i spidsen for at fattige dør i rendestenen. Konservatisme er folk med bestialske holdninger. Hvilken påstand! Højrefløjen er de onde. – Stakkels den der tør sige at han er borgerlig i sin forståelse af livet. – Det betyder at han er ond. –  Der er noget galt med en sådan person. Alle de borgerlige tager med deres synspunkter, så gruelig fejl.

Konservative er gammeldags og kvindefjendske, fordi det er hos dem at abortmodstanderne findes.

Ingen raske, sunde, fornuftige mennesker med en hjerne vil stemme konservativ. – Abort synspunktet kan vel tåle at blive analyseret. Jeg mener at det giver meget god mening, at man taler de ufødte børns sag. Er det ondskab at ville beskytte de ufødte børn mod at blive slået ihjel?

Abort er ofte fordi vi vælger børn fra for vores eget velfindendes skyld. Er der fare for moderens liv er det en anden sag.

Er det ubelejligt at en kvinde bliver gravid, ja, så kan hun jo bare få en abort.

Det kan vel ikke gøre folk dumme eller primitive, eller onde, fordi at de mener noget andet?

Hvorfor er man god hvis man mener det ene, og ond hvis man mener noget andet?

Som jeg ser det handler det om forskellige overbevisninger. Det er kun den offentlige mening der er den rigtige. Det er sådan det er; men den offentlige mening, kan vel tåle at blive analyseret. Et   andet synspunkt burde vel kunne tages op til overvejelse.

Den politiske korrekthed baner vejen for diktatur og et kontrolleret samfund.

Den forestilling at nogen er onde, fordi de har en anden mening, ender til sidst med at de bliver stemplet som samfundsskadelige.

En konservativ person kan være både sympatisk og åben overfor andre mennesker. En der vil det bedste og hjælper sine medmennesker.

Nu kan man så spørge: Hvorfor er nuancerne og forskellighederne et problem?

Vi skal vel have lov til på en god måde at påvirke hinanden med forskellige meninger. Det gør jo at vi af og til ændrer vores meninger; fordi vi gør os nogle erfaringer hen ad vejen.

Du må gerne mene noget andet. – Det er helt OK; men du skal lade være med at påstå, at du er god og at jeg er ond. – Skulle vi ikke bare blive enige om, at det handler om forskellige overbevisninger.

Hvem er den onde og hvem er den gode? – Det var måske bedre at vi alle blev klogere ved at lære fra hinanden; i stedet for at kalde hinanden for onde, dumme og bestialske.

Blærerøv