Nervøse rivejern

Nervøse rivejern!

IRRITATION er lunten til vredens krudttønde. Irritation kan skyldes skuffelser, som har bragt et menneske ud af ligevægt.

Vi kommer alle måske  dagligt ud for irritationsmomenter, dette er ikke i sig selv nogen synd. – Der vi ofte fejler er at vi ikke reagerer på den rigtige måde overfor disse. Irritationsmomenter kan opstå på grund af visse omstændigheder eller mennesker eller endog os selv.

Irritation kan være en prøvelse og det afprøver vor indvielse til Gud. Hvis man er så indviet til Gud at man kan møde det i kærlighed, kan disse forhindringer blive et springbræt til større kraft fra Gud. Reagerer vi selvisk på dem , bliver de til en spærrebomme i stedet for. Der er meget vi skal lære f.eks. at overvinde irritationer i Kristus.

DE ANDRE – Kontrære mennesker, som kommer på din vej, kan være alvorlige irritationsmomenter. – Nogle bærer sig trekantet ad, så du føler du er ved at blive trådt ihjel af gæs.  – Nogle møder ikke til tiden, og andre igen gør lige det modsatte af hvad de bliver bedt om.

OMGIVELSERNE – Det sted hvor du bor eller arbejder, “går dig på nerverne. Det er upraktisk at noget burde være der, som ikke er der, og andet burde ikke være der; men det er der. Taget er utæt. – Der er alt for meget støj udenfor – du ønsker at du var et andet sted.

DIG SELV – Du er selv det mest irriterende menneske på hele jorden. Du fumler med tingene og laver den ene dumhed og fadæse efter den anden. – Du kommer til kort den ene gang efter den anden.  – Hele denne utilfredshed med dig selv skaber en indre spænding, som undertiden for dig til at eksplodere.

 

Endnu en WordPress-blog