Vigtige kendsgerninger om ligegyldighed!

Vigtige kendsgerninger om ligegyldighed!

Når vi møder mennesker og vidner for dem, er der mange forskellige reaktioner.

Når vi møder en verdsligsindet person er det af stor betydning at få ham eller hende til at se sig selv som synder. Det er nødvendig for at få den fulde forståelse af frelsens sande natur.

Mennesket er skabt til at lade sig lede. Vi er aldrig under tvang. Vi behøver en Herre som kan hjælpe os og lede os til de klogeste valg. Det giver os den største lykke.

Gud besidder den suveræne ret til at være vort livs Herre. Gud er nemlig menneskets skaber, ikke nok med det. Han elsker os; og vi behøver en leder. Guds Almagt og Visdom kvalificerer ham alene til denne opgave.

Guds kvalifikationer bygger på den kendsgerning at:

  • Han er allestedsnærværende.
  • Han kender til fulde ethvert menneske, også dets hemmeligheder på grund af sin fulde visdom.
  • Han har uendelig kraft og energi til sin rådighed, som kan hjælpe mennesker og lede dem til fuldkommen retfærdighed.
  • Gud er eneste eksempel på fuldkommen retfærdighed.

Disse kvalifikationer tvinger Gud og giver ham ret til at herske over os. Vi bør adlyde ham, at nægte at gøre dette ville være uklogt.

Selviskhed er syndens kerne. Alle mennesker ved at selviskhed er roden til alt ondt.

Selviskhed fornægter Guds ret til at være Gud.

Gud er så retfærdig når det gælder synd at han ikke kan gå på kompromis. Syndens løn er døden. Gud blev nødt til at finde en stedfortræder. Guds kærlighed til mennesket tvang ham til at finde en stedfortræder. Denne stedfortræder skulle være villig til at død for andres synder. Denne stedfortræder skulle være syndfri for at kunne tage andres synder på sig. Dette kunne opfylde Guds retfærdighedskrav.

Guds enbårne Søn Jesus var villig. Jesus Kristus hengav sig i døden for at frelse menneskeheden fra syndens og dødens lov.

Endnu en WordPress-blog