Guds Søn

DET KRISTNE
LIV ER FACINERENDE!

Hvem erJesus?

 JESUS ER GUDS SØN.

Guds Søn
Guds Søn

Johannes første brev kapitel 4 vers 9-15: ”Gud viste, hvor højt han elsker os, ved at sende sin eneste Søn til verden, for at vi skulle få liv, ved hans forsonende død. Kærligheden består altså ikke i, at vi elsker Gud; men i at Gud elsker os, og at han har sendt sin Søn som soning for vore synder. Kære venner, når Gud elsker os, bør vi også elske hinanden. Ingen har nogensinde set Gud; men hvis vi elsker hinanden, så lever Gud i os, og så har hans kærlighed nået sit mål i os. Han har jo givet os sin Ånd som bevis på, at vi lever i ham og han i os. Desuden er vi vidner til og forkyndere af, at Gud har sendt sin Søn, som verdens Frelser. Gud bliver i den, som tror og bekender, at Jesus er Guds Søn; og han selv bliver i Gud.”

Noget af det vigtigste i Det Nye testamentes lære er at Jesus Kristus er Guds Søn. Den som ikke lærer det er på gyngende grund. Det er hele kernen i kristendommen. Jesus var ikke et menneske som udgav sig for at være Gud, eller på en eller anden måde blev Gud. Nej! Guds Søn var allerede inden verden blev til. Jesus var Guds Søn inden han kom til jorden, og da han var på jorden. Han forbliver at være Guds Søn i tid og evighed.

Jesus bør modtages ikke bare som en filosofisk moralist; men i sandhed som Guds Søn.

Johannes siger at det er når et menneske bekender at Jesus er Guds Søn at Gud vil forblive i det. Med andre ord. Et menneske som tager imod Jesus må tro at Jesus virkelig er Guds Søn.

Endnu en WordPress-blog