Mennesker med psykiske problemer kan få hjælp!

Mennesker med psykiske problemer kan få hjælp!

 

Man behøver ikke være en narkoman eller alkoholiker for at få store problemer, og for at behøve hjælp.

For mange er det at leve så hård, at de har fået lige så store problemer som en narkoman har. Vi har institutioner og sygehuse fulde af helt almindelige mennesker som ikke klarede at fungere længere. Nogle fagfolk mener at 60-70% af befolkningen i en eller flere perioder i livet har så store problemer at de havde brug for professionel hjælp. For de fleste er det sådan at problemer går over igen efter en tid. Det kan være årsager og hændelser som gør at man i en periode har psykiske problemer. Men for mange bliver disse problemer der, og de bliver til kroniske lidelser.

Der findes medicin til sådanne mennesker; men Gud har også sin medicin.

Modgiften til frygt er tro. – Jesus sagde Frygt ikke, tro kun. (Luk. 8:50.)

Frygt aktiviserer Djævelen – Tro aktiviserer Gud. Ved at tro, forsvinder frygten. Giv dem troens ord om Guds beskyttelse mod alt det de frygter for.

Vi kan fortælle dem hvad de skal gøre; men de må gøre det selv.

Beskyttelse mod ulykker: Jeremias kapitel 29 vers 11: ”Jeg ved, hvilke planer jeg har lagt for jer, siger Herren, planer om lykke, ikke om ulykke, om at give jer en fremtid og et håb.”

Salme 91 vers 7.10: Alle, der dyrker gudebilleder, beskæmmes, de, som roser sig af afguder. Alle guder skal kaste sig ned for ham. I, der elsker Herren, skal hade det onde; han bevarer sine frommes liv og redder dem fra de ugudelige.

Beskyttelse mod sygdom: 2. Mosebog kapitel 23 vers 25: ”I skal dyrke Herren jeres Gud; så vil han velsigne dit brød og dit vand. Jeg vil tage sygdom bort fra dig;”

Markus Evangeliet kapitel 16 vers 18: ”og de skal tage på slanger med deres hænder, og drikker de dødbringende gift, skal det ikke skade dem; de skal lægge hænderne på syge, så de bliver raske.«”

Giv dem Guds Ord og bede: Ved at spise skriftsteder daglig som medicin for sindet, vil disse trostanker fjerne frygten.