Fjerde søndag i advent

FJERDE SØNDAG I ADVENT!

Hjertekammeret!

Hjertekammer

Nu står vi lige foran den store begivenhed. Det der kommer, kommer. Vi vil her lige hurtigt tage et lille check på hvor vi står; når det gælder forberedelser. Er det forberedt i vore hjerter? Hvad nytter det ellers at vi fejrer julen med alt det der hører med; hvis ikke vi har hjertet med. Midt i al travlheden,.  må vi ikke glemme hjertets kammer i vort bryst.

Johannes Døberen citerer Esajas: Jævn Herrens vej. Jeg vil have den klassiske jul som jeg plejer. Jeg vil have den samme glansfulde jul som alle andre år. Jeg vil det skal handle om Gud.  

Bered Herrens vej, Skub al jaget til side. Hav ikke alt for meget om ørene de sidste dage. Ligesådan, hav i tankerne den nat da julen blev født.

Guds gave til os

Det har stor betydning for dit liv. Al din bekymring, sorg og synd. Der er også noget der hedder verdens sorg og nød. Her er det der skete julenat løsningen fra Gud. Det er Guds gave til mennesket.

Jeg vil også bede: Herre Jesus. Det ser ud til, at jeg endnu en gang skal få lov til at fejre en velsignet jul. Ingen ved hvornår det er den sidste. Der må gerne være noget højtid over julen. Sige tak for gaven fra Gud, som er den største gave. Den er givet til hele verden. Det er gaven ovenfra der er den vigtigste. Så tak da Gud, ja pris da Gud, for al Hans kærlighed.

Endnu en WordPress-blog