Alt nyt er ikke godt

Alt nyt er ikke godt!
En sund kirke

I vore dage kommer alt muligt ind i kirken og det er også ligesom at alt efterhånden accepteres. Det kan være svært at begå sig i nogle sammenhænge. Megen surrogat har blandet sig med det som er ægte. Ærlig og sund bedømmelse er en mangelvare. Den åndelige sundhed er i fare og vranglæren tolereres. Folk må selv finde ud af hvad der er ret og forkert. Mange forskellige opfattelser, og så dem der må opgive, fordi de ikke accepteres af flertallet.
Det er et endetidstegn, og med tiden tror jeg at vi oplever et stort frafald i den kirke som modsætter sig at bygge på Bibelens grundlag. Bygge på Guds Ords fundament. Intet behøver lægges til og intet behøver trækkes fra.
Profeten Mika skriver om det i Mikas Bog kapitel 7 vers 3: ”deres hænder er villige til at gøre det onde.”
En anden oversættelse synes jeg bedre om hvor det er formuleret sådan: ”De arbejder med begge hænder på at få det onde til at synes godt.”
Det som er forkert, bliver pludselig det rette. Det kaldes modernisering; men er i stedet en ændring fra det som er apostlenes og profeternes lære. Det er ikke bare nogle forskelligheder i læresætninger; nej det er en ændring helt ned i rodnettet, som på langt sigt ødelægger kirken.
De medskyldige i det store frafald er dem der forsvarer og fremmer det falske, ligeså meget som dem der tolererer og bare lader sig rive med. – Nogle mener faktisk at for meget Bibel (Guds Ord) kan være en hindring for fremgang. Falske betingelser for fremgang er forræderi af det sande. Når vi kommer så langt at flertallet bare følger med strømmen, uden selv at undersøge, og gøre egne oplevelser med Herren, kan hvad som helst forekomme.

Bliv på ret kurs

Lad det aldrig blive en generalisering af alle kirker: De følger med strømmen.
Hvad sker der når kirken løsriver sig fra Guds Ord, laver religions blanderi? – Historien viser at vi kommer ud af kurs, driver rundt til alle sider efter som vinden blæser.

Synkende skib

Kirkeskibet går på grund.
Der sker bare det, at Gud begynder forfra et nyt sted. En ny vækkelse bryder ud, og de som vil være med, løsriver sig og bliver med i en ny levende organisme som tjener Herrens sag.